Tarieven

Bij SportUfit hanteren wij vaste tarieven zonder dat u meerdere periodes vooruit hoeft te betalen. Onze tarieven zijn voor iedereen gelijk. Of u nou maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar betaalt. Bovendien is ons abonnement maandelijks opzegbaar! Dus u zit nergens aan vast.
Abonnement: €19,95 per maand
Uitschrijven is alleen mogelijk aan de balie. 

Gratis gebruik van overige faciliteiten

Bij SportUfit maakt u gratis gebruik van de overige faciliteiten van onze sportschool, op uitzondering van de zonnebank. Het gebruik van douches en kluisjes is bij ons helemaal gratis. Bovendien hebben wij voor de deur gratis parkeergelegenheid.

Onze abonnementsvormen:

Wij bieden 4 pakketten aan:

Pakket 1: €19,95 per maand, hierbij kunt u een keer begeleiding krijgen bij het uitleggen van apparaten. Hierna bent u vrij om advies te vragen maar dit is exclusief schema’s. Wel is het mogelijk om voor een bedrag van €20,- een eenmalig schema te krijgen of voor €35,- een voedingsschema. Deze twee gecombineerd kost eenmalig €50,- en valt onder de noemer fitplan. U kunt tevens personal training krijgen voor €40,- per uur of u kunt hiervoor een 10-rittenkaart kopen van €300,-. Daarnaast is pakket 1 per maand opzegbaar met een maand opzegtermijn.

Pakket 2: €29,95 per maand, hierbij krijgt u begeleiding. Dit betreft een kwartaalabonnement en kan na 3 maanden maandelijks opgezegd worden of verlaagd worden naar pakket 1 of verhoogd worden naar één van de onderstaande pakketten. U krijgt hierbij een intakegesprek met een instructeur waarbij kennis gemaakt word en uw doelstellingen besproken worden. Uw instructeur gaat u dan opmeten d.m.v. een vetpercentagemeting, een gewichtsmeting, bloeddrukmeting en een omvangmeting. N.a.v. de metingen en de intake maakt uw instructeur een trainingsschema op maat voor u. U krijgt van uw instructeur iedere 8-12 weken een nieuw trainingsschema en u heeft iedere 4 weken een evaluatie met hem of haar waarbij dezelfde metingen als tijdens de intake uitgevoerd worden om uw progressie te peilen en de resultaten te bespreken van de afgelopen periode.

Pakket 3: €39,95 per maand, zie pakket 2 voor uitleg. Pakket 3 betreft ook voedingsschema’s die u ook regelmatig krijgt op basis van de resultaten en lichaamsverandering. Hiervoor betaalt u dus €10,- extra per maand.

Pakket 4: €89,95 per maand, zie pakket 3, echter krijgt u hierbij ook 2x per maand een uur personal training erbij.