Senior Fit

Een langer en gezonder leven begint met regelmatig bewegen! Bewegen is de manier om gezond te blijven. Daarbij komt dat het niet alleen goed voor u is, maar het ook nog eens leuk is om te doen. Mist u het gevoel om lekker getraind te hebben of bent u gewoon toe aan iets nieuws, maar doet u dit het liefst niet alleen? Wij, SportUfit, biedt u elke maandag avond een training aan die elke week weer variëren. Bij deze training bent u bezig in groepsverband (de huidige groep is van de leeftijdscategorie 45 t/m 70 jaar), maar wordt er ook veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding die u kan helpen en motiveren om het optimale uit de oefening te halen.

Wij vinden het belangrijk dat u op uw eigen niveau kunt trainen, daarom is er zowel variatie in de oefeningen als in de gewichten die hierbij gebruikt kunnen worden. Door de variatie in trainingen waarbij het hele lichaam getraind word kunt u fit en vitaal blijven en zorgt u ervoor dat u de dagelijkse bezigheden goed kunt blijven uitvoeren. Niet te vergeten, plezier staat voorop!
Elke maandag avond kunt u aan onze training mee doen voor maar €16,50 per maand bij de van Heemskerck school aan de Jan Huitzingstraat 4, te Hoogezand, van 20:15 uur tot 21:15 uur. Doe mee met een gratis proefles!
Senior-Fitness