Coaching

Behaal jouw doelen en verleg je grenzen met een Personal Trainer!

Coaching bij SportUfit

Heb je voor jezelf doelen gesteld, maar merk je dat je moeite hebt om deze te behalen? Merk je dat je vaak wat door de fitnesszaal rondloopt en je afvraagt wat voor training je vandaag in elkaar gaat flansen? Niet zeker wetend of je de oefeningen juist uitvoert en mis je dat laatste beetje motivatie om je grenzen iedere training weer te verleggen?
Misschien is het dan een idee om de handen ineen te slaan met een personal trainer!
Je krijgt professionele begeleiding van een gecertificeerde trainer en we zorgen ervoor dat jij wél die extra motivatie krijgt, je grenzen verlegt en je doelen behaalt! De PT sessies duren 60 minuten. Je krijgt 1 op 1 begeleiding. Heb jij blessures of moeite met oefeningen? Dit is allemaal geen probleem. We beginnen met een intakegesprek waarbij we kijken naar jouw hele verhaal en hoe we hier de beste begeleiding voor kunnen creëren en welke trainer hier het beste bijpast. Mocht jij liever met je partner, vriend/vriendin of iemand anders trainen? Ook dit kan! Dan worden jullie beide tegelijkertijd getraind door dezelfde trainer. Waarom nog langer wachten om die doelen te halen?

Trainingsschema

Wil je wel graag een goed trainingsschema om je doelen te behalen, maar wil je niet vastzitten aan een maandelijks abonnement? Kies dan hiervoor! Je betaalt eenmalig €20,- en krijgt een op maat gemaakt schema. Om ervoor te zorgen dat we dit zo goed mogelijk kunnen personaliseren en op jouw doelen kunnen afstemmen, zullen we eerst een intakegesprek inplannen. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van de huidige situatie en de doelstelling. Mocht je t.z.t. er niet helemaal uitkomen en met vragen zitten dan staan we altijd voor je klaar!

Voedingsschema

Wil jij naast een persoonlijk aangepast trainingsschema ook een eenmalig persoonlijk aangepast voedingsschema? Ook dit is mogelijk! Je betaalt eenmalig €35,- en krijgt een op maat gemaakt schema. Er wordt gevraagd een week lang je voedingspatroon bij te houden, om zo goed inzicht te krijgen in de huidige situatie. Vanaf hier wordt er een intakegesprek ingepland en worden de doelstellingen besproken samen met de best passende aanpak. Mocht je t.z.t. er niet helemaal uitkomen en met vragen zitten dan staan we altijd voor je klaar!

PROBEER ONS UIT! GRATIS 7 DAGEN PROEFPERIODE

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons?  Geef je dan op voor een gratis proefperiode van 7 dagen.