Uw eigen Fitplan

Het Fitplan bestaat uit een persoonlijk aangepast trainingsschema in combinatie met een persoonlijk aangepast voedingsschema (ook apart van elkaar verkrijgbaar). Wilt u met persoonlijk gerichte ondersteuning presteren tijdens het trainen en dit zo effectief mogelijk ondersteunen met een optimale balans in u dagelijkse voeding? Fitplan biedt de mogelijkheid met deze twee schema’s uw ambities tijdens het trainen én in het dagelijkse leven te verwezenlijken.

Persoonlijk aangepast trainingsschema

Voor een persoonlijk aangepast trainingsschema gaat u samen met een gecertificeerde trainer een intakegesprek doornemen. Om er zeker van te zijn dat u met het trainingsschema zo optimaal mogelijk kan sporten wordt er rekening gehouden met u behoefte(s). Een voorbeeld hiervan zijn onder andere de doelstelling(en), trainingsintensiteit, trainingsfrequentie, medicatie en vele andere factoren die wij belangrijk vinden om u van een zo professioneel mogelijk trainingsschema te voorzien.
Bent u herstellende van een operatie, een (ernstige) blessure, heeft u chronische klachten of stageert u juist op een bepaald niveau/plateau, zoekt u nieuwe een uitdaging(en) of vindt u het lastig om te bepalen hoe u effectief kan trainen? Dan is een persoonlijk aangepast trainingsschema dé mogelijkheid om u daarin te ondersteunen.
Bijzonderheden

  • Persoonlijk voor u gemaakt.
  • Mogelijk bij diverse doelstellingen.
  • Er wordt rekening gehouden met uw behoefte(s).
  • Voor een periode van 6 tot 8 weken (advies).


Persoonlijk aangepast voedingsschema

Voor een persoonlijk aangepast voedingsschema gaat u samen met een gecertificeerde trainer een intakegesprek doornemen. Om er zeker van te zijn dat u met het voedingsschema zo optimaal mogelijk kan sporten wordt er rekening gehouden met u behoefte(s). Een voorbeeld hiervan zijn onder andere de doelstelling(en), het vetpercentage, arbeidsintensiteit, lichaamstype, allergieën en vele andere factoren die wij belangrijk vinden om u van een zo professioneel mogelijk voedingsschema te voorzien.
Wilt u aankomen in lichaamsgewicht, afslanken in lichaamsgewicht of juist gericht het vetpercentage verminderen, een balans krijgen in uw dagelijkse voedingspatroon en leren hoe u effectief en gezond maaltijden samenstelt? Dan is een persoonlijk aangepast voedingsschema dé mogelijkheid om u daarin te ondersteunen.
Bijzonderheden

  • Persoonlijk voor u gemaakt.
  • Mogelijk bij diverse doelstellingen.
  • Er wordt rekening gehouden met uw behoefte(s).
  • Voor een periode van 8 tot 12 weken (advies).